A Facebooknak új digitális pénztárcája van

Az Egyesült Államokban és Guatemalában már elindult a Facebook digitális pénztárcájának, a Novinak a próbája. A Coinbase tőzsde fogja kezelni a benne lévő kriptovalutákat.


Az új pénztárca megtalálható a Google Playen és az Apple App-ben, és saját kriptovaluta diem és egyéb stabil pénznemek tárolására szolgál. A Diem, korábbi nevén libra, a Facebook stabil pénznem projektje.


A szenátorok a pénztárca lezárását követelik


Alig néhány órával az öt szenátor (Tina Smith, Richard Blumenthal, Chairperson Sherrod Brown és Elizabeth Warren) indulása után a kriptovaluta azonnali bezárására és a teljes projekt félbeszakítására tettek felszólítást. A Facebook körüli botrányokra hivatkoznak, amelyek miatt még a digitális valuta kezelésében sem lehet megbízni benne.


Nem foglalkoznak a munkákkal
Ugyanakkor a Facebook sokkal nagyobb ambíciókkal rendelkezik, mint a fizetési rendszer kezelése. Már kiderült, hogy az Európai Unióban 10 000 (!) szakképzett munkahely létrehozását tervezik. Ez mind az elkövetkező öt évben saját metaverzum kialakítása mellett. Egyszerűen mondva a saját virtuális univerzumuk, amelyben „élni lehet”.

FutureMining csapat

FutureMining csapat

Megosztás

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Chcete si nechat ujít další růst kryptoměn?

Nechcete se radši dozvědět více? 

Nechte nás na sebe kontakt a my se vám obratem ozveme.