A KRIPTOVALUTÁKRÓL

Érdekli az egyes kriptovaluták története, jelenlegi árfolyama és az ár alakulása? Vessen egy pillantást egy egyszerű áttekintésre és valós idejű pénzügyi diagramokra.

ETHEREUM (ETH), MÁSODIK LEGNAGYOBB KRIPTOVALUTA

Az Ethereum a nyílt forráskódú szoftvereken alapuló decentralizált alkalmazások platformja. A programozók széles körben használják új kriptovaluta pénztárcák, befektetési alkalmazások és in-game aktivitásokkal ellátott játékok fejlesztésére, valós pénzkeresési lehetőséggel.

A MONERO (XMR) ÉRTÉKELI AZ ANONIMITÁST

A Monero digitális pénznemet (XMR) gyors, biztonságos és ami a legfontosabb, nem nyomon követhető fizetésekhez használják. Ennek oka egy ötletes aláírási rendszer, amely nem tartalmaz semmilyen információt a végrehajtott tranzakcióról. A feladó és a címzett személyazonossága tehát névtelen marad.

BITCOIN (BTC), A FIZETÉS JÖVŐJE

Milliós nyereség és egy meseszerű történet. A világ leghíresebb kriptovalutája épp ezzel kapcsolja össze a nagyközönséget. A legnagyobb fellendülést a Bitcoin (BTC) élte meg 2017 -ben, amikor az értéke elérte a rekord 21.000 dollárt. És az érdeklődés ez iránt a digitális valuta iránt nem csökken.

LITECOIN (LTC), A BITCOIN "KÖNNYEBB" TESTVÉRE

A tranzakciók visszaigazolása is gyorsabb annál, amit a Bitcoin kezelni képes, és amellyel peer-to-peer fizetések küldhetők (egyik személy a másiknak). Ezek a fő előnyei annak a decentralizált hálózatnak, amely a saját Litecoin (LTC) nevű egységeit használja.

RIPPLE (XRP), ULTRAGYORS FIZETŐRENDSZER

A Ripple nevű fizetőrendszer és digitális valuta nagy népszerűségnek örvend. Öt évvel a megalakulása után a világ legnagyobb bankjai használták, ami jelentősen elősegítette sikerességét a tőzsdéken.

BÁNYÁSSZON VELÜNK!

Írjon nekünk, és 48 órán belül válaszolunk.


  Vezetéknév és keresztnév


  E-mail


  Telefon

  Az Ön szövege

  Megjegyzés: A Küldés gombra kattintva elfogadja adatvédelmi irányelveinket.

  Chcete si nechat ujít další růst kryptoměn?

  Nechcete se radši dozvědět více? 

  Nechte nás na sebe kontakt a my se vám obratem ozveme.