A Stripe fizetési kapu visszatér a krypto szektorhoz, és új csapatot keres

Az ír-amerikai Stripe vállalat szeretne csatlakozni azokhoz, akik lehetővé teszik felhasználóik számára, hogy kriptovalutákkal fizessenek.

A Stripe elsősorban fizetést feldolgozó szoftvereket és alkalmazásprogramozási felületet kínál az elektronikus kereskedelmi webhelyek számára. Most új csapatot épít, hogy elérhetővé tegye az ügyfelek számára a kriptovalutával való fizetést.

Jobb, gyorsabb és megbízhatóbb

A 100 milliárd dolláros cég három év után visszatér a krypto szektorba. Annak idején a hosszú tranzakciós idő és a növekvő díjak miatt visszavonta a bitcoin -támogatást. A vállalat jelenleg titkosítási szektorban jártas mérnököket és tervezőket keres. Az egész csapat a problémák teljes spektrumán fog dolgozni, a webes és a mobil felülettől kezdve a fizetésen keresztül az azonosító rendszerig.

A Stripe így reagál a fizetések elfogadásához, a pénzeszközök átutalásához, valamint a kriptovaluta és a kényszerforgalommal rendelkező fiat-valuta közötti váltáshoz szükséges jobb alapvető eszközök szükségére.  A vállalat jobb, megbízhatóbb és gyorsabb munkára törekszik a kriptovalutákkal.

Fő, hogy lépést tartson a konkurenciávalA konkurenciától például a Squere (2018 óta), a PayPal (amerikai ügyfelek számára 2020. október) vagy a Mastecard fizetési kapui már működnek a krypto szektorban, utóbbi idén februárban jelentette be, hogy több kriptovalutát támogat majd. Ezzel egy időben a Stripe már 2014-től elfogadta a Stripe bitcoin, de a fent említett okok miatt 2018-ban ismét elvetette.

FutureMining csapat

FutureMining csapat

Megosztás

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Chcete si nechat ujít další růst kryptoměn?

Nechcete se radši dozvědět více? 

Nechte nás na sebe kontakt a my se vám obratem ozveme.