Pat Toomey

Pat Toomey szenátor szerint az Egyesült Államoknak kell vezetnie a világot a kriptovaluták elfogadásában. Úgy véli, hogy ez az ország profitálhat a dollár digitális formájából. De azt is mondta, hogy nem szabad a FED-re (Federal Reserve System) hagyatkozniuk. 

Hogy pontosan idézzük: “The idea of having a tokenized dollar that is capable of being exchanged on a peer-to-peer basis on a platform where developers can innovate and develop new products and services… I think there’s a strong case for that.” Ami szabad fordításban: „Az ötlet, hogy legyen egy tokenizált dollár, amelyet peer-to-peer alapon lehet cserélni egy olyan platformon, ahol a fejlesztők innoválhatnak és új termékeket és szolgáltatásokat fejleszthetnek…. Azt hiszem, ennek jó oka van.”

Toomey állt mindkét fél azon törekvése mögött, hogy módosítsák a nemrég elfogadott infrastrukturális törvény bizonyos rendelkezéseit, hogy azok ne vonatkozzanak a fejlesztőkre, bányászokra és másokra a kriptotérben. A törvényjavaslat végül a kriptovalutákra vonatkozó pontosítás nélkül ment át mind a szenátuson, mind a képviselőházon, de a törvényhozók csütörtökön törvényt terjesztettek elő az adóbevallási követelmények „kijavítására”

FutureMining csapat

FutureMining csapat

Megosztás

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email