Pat Toomey

Pat Toomey szenátor szerint az Egyesült Államoknak kell vezetnie a világot a kriptovaluták elfogadásában. Úgy véli, hogy ez az ország profitálhat a dollár digitális formájából. De azt is mondta, hogy nem szabad a FED-re (Federal Reserve System) hagyatkozniuk. 

Hogy pontosan idézzük: “The idea of having a tokenized dollar that is capable of being exchanged on a peer-to-peer basis on a platform where developers can innovate and develop new products and services… I think there’s a strong case for that.” Ami szabad fordításban: „Az ötlet, hogy legyen egy tokenizált dollár, amelyet peer-to-peer alapon lehet cserélni egy olyan platformon, ahol a fejlesztők innoválhatnak és új termékeket és szolgáltatásokat fejleszthetnek…. Azt hiszem, ennek jó oka van.”

Toomey állt mindkét fél azon törekvése mögött, hogy módosítsák a nemrég elfogadott infrastrukturális törvény bizonyos rendelkezéseit, hogy azok ne vonatkozzanak a fejlesztőkre, bányászokra és másokra a kriptotérben. A törvényjavaslat végül a kriptovalutákra vonatkozó pontosítás nélkül ment át mind a szenátuson, mind a képviselőházon, de a törvényhozók csütörtökön törvényt terjesztettek elő az adóbevallási követelmények „kijavítására”

FutureMining csapat

FutureMining csapat

Megosztás

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Chcete si nechat ujít další růst kryptoměn?

Nechcete se radši dozvědět více? 

Nechte nás na sebe kontakt a my se vám obratem ozveme.